Wallenstam

Wallenstam grundades 1944 och har sedan dess vuxit till att bli en av Göteborgs största aktörer då de gäller privata hyresvärdar. Företaget utvecklar och förvaltar fastigheter i både Göteborg och Stockholm, sammanlagt rör det sig om hela 9000 hyreslägenheter. I dagsläget bygger man ett flertal nya fastigheter runt om i staden vilket innebär fler nya hyreslägenheter.

I Göteborgsregionen förvaltar man flera bostadsfastigheter i de centrala delarna som Heden, Linnéstaden, Järntorget och Avenyområdet. Men bolaget förvaltar också bostadshus i närområdena som Mölndal, Mölnlycke, Hisingen och Lerum. Förvaltaren har en egen bostadsförmedling och de objekt som blir lediga annonseras under fliken “Lediga lägenheter” på hemsidan. Genom att anmäla sitt intresse till lediga lägenheter får man löpande information med senaste nytt.

Wallenstam

Bild: Wallenstam.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 20 00 00

E-post: Ej angiven

Hemsida: www.wallenstam.se

1 tanke på “Wallenstam”

 1. Hej jag heter Helena Kullgren och är 42 år.
  Jag har bott i usa de senaste 5 Åren och har precis kommit tillbaka till Göteborg pga en skilsmässa . Som ni vet så är det svårt att hitta lägenhet och jag är i stort behov att ha en lägenhet då mina barn är kvar i usa eftersom vi inte har någonstans att bo i Sverige . Jag bor runt bland bland vänner och bekanta vilket gör att min svenska ex man inte låter mina 2 barn få komma hem till mig. vilket de vill. Jag söker vilken lgh som helst .
  Jag har ett fast jobb och fast inkomst. Det enda jag önskar är att jag kan få ett hem för mig och mina barn så att vi kan återförenas. Vi är alla svenska medborgare och barnen är födda i Sverige sant att vi har familj , släkt och vänner i Göteborg .

  Tacksam för
  Vänliga Hälsningar
  Helena

  Svara

Lämna en kommentar

tio + 8 =