Wallenstam

Wallenstam grundades 1944 och har sedan dess vuxit till att bli en av Göteborgs största aktörer då de gäller privata hyresvärdar. Företaget utvecklar och förvaltar fastigheter i både Göteborg och Stockholm, sammanlagt rör det sig om hela 9000 hyreslägenheter. I dagsläget bygger man ett flertal nya fastigheter runt om i staden vilket innebär fler nya hyreslägenheter.

I Göteborgsregionen förvaltar man flera bostadsfastigheter i de centrala delarna som Heden, Linnéstaden, Järntorget och Avenyområdet. Men bolaget förvaltar också bostadshus i närområdena som Mölndal, Mölnlycke, Hisingen och Lerum. Förvaltaren har en egen bostadsförmedling och de objekt som blir lediga annonseras under fliken ”Lediga lägenheter” på hemsidan. Genom att anmäla sitt intresse till lediga lägenheter får man löpande information med senaste nytt.

Wallenstam

Bild: Wallenstam.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 20 00 00

E-post: Ej angiven

Hemsida: www.wallenstam.se

1 svar på ”Wallenstam”

 1. Hej
  Mitt namn är Anne-Charlotte och jag bor i Vasastan i en 3 då vi ska skiljas och min man vägrar att flytta (vi har två barn och han har fått problem med spriten) Det är kaos hemma
  Snälla om ni kunde hjälpa mig
  Själv dricker jag inte en droppe
  Är tränare i min lila tjejs fotbollslag
  Spelar innebandy mm
  Har så klart fast jobb ” Butikchef på en stor kläd kedja
  Ca 450000 per år
  //Anncha

  Svara

Lämna en kommentar