Bror Johansson & Co

Bror Johansson & Co startade sin verksamhet redan på 30-talet och är därmed inne på tredje generationen. Företaget äger och förvaltar idag ett stort antal hyreslägenheter och lokaler i Olskroken, Lunden och innerstaden (Drottninggatan). Bror Johansson förvaltar också ett antal lokaler och parkeringsplatser.

Då antalet intresseanmälningar varit enormt de senaste åren så beslutade man att från den 1:a maj 2018 inte ta emot fler. I dagsläget går det alltså inte att söka lägenheter direkt hos Bror Johansson & Co. På hemsidan skriver man att ny information ska publiceras under hösten.

Bror Johansson & Co

Bild: Brorjohansson.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 707 77 60

E-post: Kontaktformulär på hemsidan

Hemsida: www.brorjohansson.se

2 svar på ”Bror Johansson & Co”

 1. Hej!
  Jag är en äldre ensamstående kvinna som håller på att sälja mitt radhus och är i stort behov av en hyreslägenhet i Örgryte Härlanda.

  Svara
 2. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar