Carl Dahlberg Fastigheter AB

Carl Dahlberg Fastigheter AB har bedrivit fastighetsförvaltning sedan 30-talet. Idag har företaget 6 hyresfastigheter i Göteborg som sammanlagt innehåller 170 lägenheter. Dessa är belägna i Flatås, Lunden och flertalet platser på Hisingen som Kvilletorget och Hjalmar Brantingsplatsen.

Vill du söka någon av lägenheterna hos Carl Dahlberg Fastigheter AB så måste du först fylla i ansökningsformuläret som finns på sidan. Tänk på att formuläret måste signeras för att ansökan ska godkännas. Då ansökan är mottagen och införd i systemet står man med i ett års tid. För att fortsätta stå kvar i kön efter den här tiden måste ansökan förnyas.

Carl Dahlberg Fastigheter AB

Bild: Carldahlberg.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 47 21 27

E-post: info@carldahlberg.se

Hemsida: www.carldahlberg.se

1 svar på ”Carl Dahlberg Fastigheter AB”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar