Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co har sedan mer än 50 år tillbaka förvaltat lägenhetshus och lokaler i Göteborg. Företaget förvaltar idag hundratals bostadslägenheter i Sandarna, Högsbo och Bergsjön. Curt Lundahl & Co har för avsikt att köpa upp fler byggnader framöver vilket ger fler lägenheter för uthyrning.

Till skillnad från många andra privata hyresvärdar så hänvisar Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co inte till Boplats Göteborg. Är man intresserad av att hyra en lägenhet så kan man kontakta företaget direkt via telefon. Öppettiderna är måndag-fredag på förmiddagen och eftermiddagen, kontaktuppgifterna följer här nedan.

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co

Bild: Byggnadsbolaget.com

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 704 17 00

E-post: Ej angiven

Hemsida: www.byggnadsbolaget.com

1 svar på ”Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar