Kjellberg & Möller AB

Kjellberg & Möller AB är ett familjeägt företag som grundades redan 1939. Företaget utvecklar och förvaltar ett 50-tal hyresfastigheter runt om i Göteborg med totalt 1400 lägenheter. Fastigheterna ägs i sin tur av privata fastighetsägare. Utöver hyreslägenheterna förvaltar företaget även kontorslokaler och lagerlokaler.

Hyresfastigheterna är utspridda över hela Göteborg, från Frölundaborg i väst till Bagaregården i öst. Kjellberg & Möller AB förvaltar också lägenheter i de mer centrala delarna som Nordstaden, Vasastan, Linné och Johanneberg. Ute på Hisingen finns det två bostadshus, båda är belägna i närheten av Vågmästarplatsen. Lediga lägenheter annonseras via Boplats Göteborg.

Kjellberg & Möller AB

Bild: Kmab.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 778 30 85

E-post: info@kmab.se

Hemsida: www.kmab.se

3 svar på ”Kjellberg & Möller AB”

 1. Skulle önska komma i kontakt med er angående boende. Jag har behov av att hitta ett nytt hem då jag igår natt hade inbrott och inte längre känner mig trygg. Vänligen Silvana

  Svara
 2. Hej
  Mitt namn är Anne-Charlotte och jag bor i Vasastan i en 3 då vi ska skiljas och min man vägrar att flytta (vi har två barn och han har fått problem med spriten) Det är kaos hemma
  Snälla om ni kunde hjälpa mig
  Själv dricker jag inte en droppe
  Är tränare i min lila tjejs fotbollslag
  Spelar innebandy mm
  Har så klart fast jobb ” Butikchef på en stor kläd kedja
  Ca 450000 per år
  //Anncha

  Svara
 3. Hej
  Jag är en kvinna i50års åldern och vill flytta tillbaka med mina 2pojkar till Göteborg från Norrköping . Har precis blivit klar väktare och väntar nu på jobb. Behöver en 3:a helst inte direkt i centrum.
  Mvh Diana

  Svara

Lämna en kommentar