O.Bohlin Byggnads AB

O.Bohlin Byggnads AB har en historia som sträcker sig tillbaka till början av 70-talet då grundaren Olle Bohlin startade företaget Svenska Ekonomibyggen AB. Till en början arbetade företaget med att renovera och rusta upp villor i Göteborg. Ett par år senare bytte man inriktning och fokuserade istället på att bygga om och förvalta bostadsfastigheter. Mellan mitten av 70-talet fram till mitten av 90-talet renoverades över 1500 lägenheter.

Idag ägnar sig O.Bohlin Byggnads AB endast åt förvaltning av sina fastigheter som är belägna i Flatås, Högsbo och på Chalmersgatan mitt i stan. Enligt uppgifter på företagets hemsida så tar man inte emot ansökningar just nu. Det framgår inte heller om lediga lägenheter annonseras på Boplats Göteborg.

O.Bohlin Byggnads AB

Bild: Bohlinbygg.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 17 83 00

E-post: info@bohlinbygg.se

Hemsida: www.bohlinbygg.se

1 svar på ”O.Bohlin Byggnads AB”

 1. Hej
  Mitt namn är Anne-Charlotte och jag bor i Vasastan i en 3 då vi ska skiljas och min man vägrar att flytta (vi har två barn och han har fått problem med spriten) Det är kaos hemma
  Snälla om ni kunde hjälpa mig
  Själv dricker jag inte en droppe
  Är tränare i min lila tjejs fotbollslag
  Spelar innebandy mm
  Har så klart fast jobb ” Butikchef på en stor kläd kedja
  Ca 450000 per år
  //Anncha

  Svara

Lämna en kommentar