Robert Dicksons stiftelse

Robert Dicksons stiftelse är en privat verksamhetsstiftelse som äger, förvaltar och bygger hyreslägenheter i Göteborg. Stiftelsen förvaltar lägenheter i Järnbrott i de södra delarna av stan till Gårdsten i de nordvästra delarna. De har också lägenheter i de mer centrala delarna som Annedal och Haga.

Robert Dicksons stiftelse har ett eget kösystem som bygger på att man som sökande själv anmäler sitt intresse via hemsidan. Är du 16 år eller äldre kan du registrera i bostadskön, tänk dock på att din ansökan måste vara aktiv. För att uppdatera din köplats behöver du logga in med jämna mellanrum, om så inte sker inom 6 månader försvinner köplatsen.

Robert Dicksons stiftelse

Bild: Robertdicksons.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 381 64 00

E-post: info@robertdicksons.se

Hemsida: www.robertdicksons.se

1 svar på ”Robert Dicksons stiftelse”

  1. Hejsan Mitt namn är Shahla Vilhelmsson och jag har stort behov av en lägenhet på slutet av juli då jag och min sambo går skilda vägar. Jag jobbar på sjukhuset Norra Älvsborg ( Näl ) i Trollhättan och har fast anställning. Jag söker en lägenhet 3rk då blir det jag och min dotter som är 18 år flyttar och vill gärna flyttar till Göteborg då hon vill läsa vidare på högskolan. Har ni frågor får ni gärna höra av er tack på förhand/ mvh/ Shahla Vilhelmsson

    Svara

Lämna en kommentar