Botrygg AB

Botrygg AB bildades 1981 och gick då under namnet Fastighetsbolaget Duvkullen HB. Fastighetsbeståndet var till en början koncentrerat till Linköping, men idag har företaget också bostadslägenheter i Stockholm och Göteborg. Det totala antalet objekt uppgår till drygt 3500 stycken.

I Göteborgsområdet har Botrygg lägenheter på Bjurslättsplan, Trekantsgatan och Örebrogatan. Samtliga är belägna centralt på Hisingen. I skrivandets stund byggs det dessutom ett antal nya lägenheter på Selma Lagerlöfs Torg. Botrygg AB har en egen bostadskö som man anmäler sig till på deras hemsida, se till att uppdatera din ansökan med jämna mellanrum.

Botrygg AB

Bild: Botrygg.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 010 – 516 3000

E-post: info@botrygg.se

Hemsida: www.botrygg.se

1 svar på ”Botrygg AB”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar