Amlövs Fastighetsförvaltning AB

Amlövs Fastighetsförvaltning AB är ett modernt bostadsföretag vars historia sträcker sig flera generationer bakåt i tiden. Företaget förvaltar idag nästan 900 lägenheter i Kallebäck, Lunden, Högsbo och på flera andra platser i Göteborg. Merparten av fastigheterna uppfördes på 40-, 50- och 60-talet och byggdes då av företaget själva.

Då det dyker upp lediga bostäder hos Amlövs Fastighetsförvaltning AB så annonseras dessa på Boplats Göteborg. I dagsläget går det alltså inte att skicka intresseanmälningar via förvaltarens hemsida. Det är dock möjligt att kontakta Amlövs Fastighetsförvaltning direkt och uppgifterna hittar du här nedan.

Amlövs Fastighetsförvaltning AB

Bild: Amlovs.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 40 04 40

E-post: info@amlovs.se

Hemsida: www.amlovs.se

1 svar på ”Amlövs Fastighetsförvaltning AB”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar