Almgren Fastigheter

Almgren Fastigheter är ett familjeägt företag som förvaltar bostads-och lokalfastigheter i Göteborgsregionen. Bostadshusen som Almgren förvaltar hittar man i Linnéstaden på Prinsgatan, Skanstorget och i Särö på Drottningvägen. Sammanlagt rör det sig om cirka 120 bostadslägenheter.

I nuläget hänvisar Almgren Fastigheter till Boplats Göteborg om man vill söka någon av lägenheterna, de har alltså ingen egen bostadskö. Dock är det kanske något som ändras på sikt om reglerna för Boplats ändras. Är man redan hyresgäst hos Almgren så kan man anmäla sig till en omflyttningskö och på så vis byta lägenhet internt.

Almgren Fastigheter

Bild: Almgrenfastigheter.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 10 02 10

E-post: info@almgrenfastigheter.se

Hemsida: www.almgrenfastigheter.se

1 svar på ”Almgren Fastigheter”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar