Alexandersson Fastigheter i Göteborg AB

Alexandersson Fastigheter i Göteborg AB är ett familjeföretag som förvaltar hyresrätter i Masthugget, Majorna, Stampen och Åby i Mölndal. Utöver lägenheter så har Alexandersson också lokaler, p-platser och garageplatser runt om i Göteborg stad.

I dagsläget har Alexandersson Fastigheter ingen extern bostadskö, istället hänvisar man till Boplats Göteborg. Så fort någon av lägenheterna blir ledig så kan man söka den via Bostads-portalen, det förutsatt att man är medlem på sajten. I skrivandets stund kostar det 100 kronor per år att stå i kö hos Boplats, något som kanske ändras på sikt.

Alexandersson Fastigheter

Bild: Alexanderssons.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 42 10 70

E-post: info@alexanderssons.se

Hemsida: www.alexanderssons.se

1 svar på ”Alexandersson Fastigheter i Göteborg AB”

 1. Hej

  Mitt namn är Osama Salman och jag är en 25-årig man från Staffanstorp, Skåne.

  Jag har blivit antagen till Göteborgs universitet och har börjat läsa det statsvetenskapliga programmet, därför är jag nu ute efter ett boende och uppskattar all hjälp jag kan få.
  Jag är djur- och rökfri, sköter mina betalningar och är anmärkningsfri.

  Som person är jag positiv, ordningsam, och ansvarsfull. Jag letar främst efter en 1a med eget kök eller en 2a, men det går bra med ett rum som inneboende med en maxhyra om 5000 – 6500 kr/månad. Jag kan bo vart som helst men föredrar gärna nära universitet.

  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Tack!

  Med vänliga hälsningar,
  Osama Salman
  Osama233@hotmail.com
  072-045 86 05

  Svara

Lämna en kommentar